070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image

Onze organisatie

Wij doen sociaal werk in wijken in diverse gemeenten, wij werken hierbij onder verschillende lokale namen. Dit doen wij met professionals, die met oog voor bewoners in al hun verschijningsvormen, bouwen aan wijken die voor iedereen als thuis voelen. We activeren, verbinden en ondersteunen mensen.

Ook bieden wij Wmo begeleiding in heel Nederland. Onze Wmo begeleiders werken allemaal vanuit optimisme en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Zij zijn goede luisteraars, oplossingsgerichte aanpakkers met een allergie voor nodeloos compliceren en met een grote betrokkenheid bij de mensen die zij begeleiden.

Daarnaast adviseren wij overheden, non-profit-, publieke uitvoerings- en brancheorganisaties. Wij leveren onze (veelal gemeentelijke) opdrachtgevers hierbij een breed scala aan adviesdiensten in het sociaal domein, zoals ondersteuning in beleidsontwikkeling, projectleiding, procesmanagement, het geven van trainingen, maar ook het uitvoeren van onderzoeken, evaluaties en rekenkameronderzoeken.

Onze ruim 300 medewerkers werken vanuit positiviteit, daadkracht en betrokkenheid; de waarden die ons gemeenschappelijk kompas definiëren. Dit geldt voor al onze sociaal werkers, adviseurs, Wmo begeleiders en de collega’s van financiën, hr, facilitair, it/applicatiebeheer, secretariaat en communicatie. Al onze collega’s zijn doeners en denkers.

Governance

Het bestuur van B&A wordt gevormd door Mathilde Corsten en Marie-Fleur Lobry. B&A kent een Raad van Commissarissen. Deze vervult de toezichthoudende rol op het bestuur van B&A en bestaat uit: Henk van der Stelt, Renko Campen en Wim Kooijman (voorzitter).

Sociaal Werk Nederland

B&A is lid van Sociaal Werk Nederland.

Kwaliteit

Wij zijn trots op onze kwaliteitskeurmerken, zoals ISO 9001: 2015, het Keurmerk Jongerenwerk Rotterdam. Wij zijn tevens lid van NVVK, de Nederlandse branchevereniging voor schuldhulpverlening.