070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image

OVER ONS

Wij doen ons werk goed als mensen ons niet meer nodig hebben.

Doeners en denkers met durf

Bij B&A werken we allemaal vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Onze mensen, of ze nu adviseren of uitvoeren, streven er naar om voor de mensen voor wie wij dit werk doen vangnet én trampoline te zijn. Het spreekwoordelijke zetje én de soms nodige schop onder de kont.

Nooit zonder mensen zelf te betrekken. Juist de wens van bewoners zelf, mensen die de wijken waar wij werken op hun duimpje kennen omdat het hun thuis is, staat voor ons centraal in wat we doen en hoe we dat doen. Wij verzinnen niet aan de tekentafel wat goed zou zijn voor mensen, maar kijken mee terwijl die mensen zelf tekenen.

Wij zetten ons in voor alle bewoners van de wijken waar we werken. Van kinderen tot en met ouderen. Van eenzame mensen tot zoekende jongeren en groepen die vaak niet of te weinig gezien worden. Nuchter, oplossingsgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten. Met inlevingsvermogen maar als dat nodig is ook een gezonde dosis eigenwijsheid. En altijd met resultaat als doel: wij doen ons werk goed als mensen ons niet meer nodig hebben.

Lees minder Lees verder

Hier werken wij aan

Het Jaarverslag van 2022

Met gepaste trots presenteren we het publiek Jaarverslag 2022. Dit geeft een mooi overzicht waar we voor staan en wat wij doen; Advies en uitvoering in het sociaal domein.

Bekijk het Jaarverslag 2022

Maak kennis met ons team

Bij B&A werken meer dan driehonderd mensen verdeeld over meerdere steden in ons land. Zij werken vanuit positiviteit, daadkracht en betrokkenheid; de waarden die ons gemeenschappelijk kompas definiëren. Maak kennis met een aantal van hen.

Er is heel veel dat wel kan, ook al zit het tegen.

Alicia van Hilten

sociaal werker
+

Ik acteer niet de rol van professional. Ik ben Irith.

Irith Sy

sociaal werker
+

Goed beleid moet in klare taal uitgelegd kunnen worden.

Jacqueline Hoogland

adviseur
+

Een wijk bouw je met z’n allen, met oog voor iedereen.

Kenneth Macnack

Teamleider Civic Amsterdam Zuidoost
+

Ik leen mijn oren, geef aandacht, ben er.

Mavis Kathusing

participatiemedewerker
+

Niemand neemt een beslissing om z’n leven te verpesten.

Rob de Bruijn

manager schuldhulpverlening
+

Met empathie bewegen van lullen naar poetsen.

Tobias Ebbers

teamleider activering & participatie
+

Oplossingen. Dat vat mijn motivatie het beste samen.

Yorick van den Berg

manager advies
+