070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
27-03-2024

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. En om het voor hen nog duidelijker maken wie we zijn en wat we doen, introduceren we een nieuwe werken-bij website. Tegelijkertijd automatiseerden we het achterliggende wervingsproces, zodat het voor kandidaten én onze leidinggevenden allemaal net iets gemakkelijker, sneller en veiliger gaat.

De website ziet er veel aantrekkelijk uit dan het oude vacature-overzicht. Ook is deze veel gebruiksvriendelijker. Op de werken-bij website bekijken en selecteren bezoekers eenvoudig de openstaande vacatures. Men vindt er meer informatie over onze organisatie en het sociaal werk dat we in het land uitvoeren. En onze collega’s vertellen over hun werk in de praktijk. Van  buurtteammedewerkers in Amsterdam Zuidoost tot stafmedewerkers in Den Haag.

De website is onderdeel van de corporate website van B&A en is ook gekoppeld met de websites van onze verschillende initiatieven, zoals die van Civic Amsterdam en het Buurtteam in Zuidoost.

Automatisering wervingsproces

Binnen B&A is al veel geautomatiseerd. Met Afas Outsite automatiseren we nu ook het gehele proces van de werving en selectie van ons personeel. Van het indienen van een aanvraag voor een nieuwe collega door een leidinggevende tot de uiteindelijke aanname van een kandidaat.

Door minder handmatige invoer worden fouten geminimaliseerd en krijgen we beter inzicht in cruciale sturingsinformatie om blijvend te kunnen verbeteren. Het aannameproces verloopt straks niet alleen sneller en inzichtelijker, maar ook veiliger.

Een intensieve samenwerking

In de afgelopen maanden hebben collega’s van de afdelingen IT-Applicatiebeheer, Kwaliteit & Informatiebeveiliging, HR en Communicatie & Marketing nauw samengewerkt om deze veranderingen te realiseren.

Daarnaast blijven zij zich inspannen om nieuwe medewerkers goed te laten instromen in de organisatie. Vanuit elke discipline zetten zij zich in om een goede werkgever te zijn, waar  je je welkom voelt en waar je graag langere tijd blijft werken.