070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
26-02-2024

B&A verwelkomt nieuwe collega’s in haar Management Team

B&A is verheugd om Geert van Etten en Simone Barel te verwelkomen als waardevolle aanvullingen op haar Management Team. Geert zal vanaf 1 maart de rol van Manager Financiën & Control op zich nemen, terwijl Simone enkele dagen later aan de slag gaat als Bestuurssecretaris.

Geert van Etten

Geert van Etten, een doorgewinterde professional in financiële zaken, zal bij B&A de dagelijkse aansturing van de afdeling Finance & Control op zich nemen. Met een uitgebreide carrière en ervaring binnen diverse organisaties, waaronder zijn eigen financiële detacheringbureau, heeft Geert de laatste jaren ook succesvol geïnvesteerd in startende ondernemingen en op interim-basis enkele finance-gerelateerde functies bekleed.

Geert van Etten, manager Finance & Control B&A

Geert over zijn nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om me weer voor de volle 100% te focussen op een nieuwe organisatie en bij te dragen aan haar financiële doelen. Ik verheug me op een prettige en gezellige samenwerking met mijn teamgenoten en anderen binnen B&A.”

Simone Barel

Simone Barel, die eerder als Bestuurssecretaris bij een groot schoolbestuur in Den Haag heeft gewerkt en actief was bij verschillende ministeries, zal bij B&A haar expertise inzetten om het bestuur, de raad van commissarissen en de rest van de organisatie te ondersteunen en adviseren. Simone is bekend met het bewaken van procedures en besluitvorming, evenals het nauwlettend volgen van planningen en voortgang.

Simone Barel, Bestuurssecretaris B&A

Simone deelt haar enthousiasme: “Als bestuurssecretaris kijk ik ernaar uit om met iedereen kennis te maken en een bijdrage te leveren aan het succes van B&A.”

Reactie bestuur

B&A bestuurders Mathilde Corsten en Marie-Fleur Lobry zijn blij met de komst van Geert en Simone; “de ambities en uitdagingen waar B&A voor staat zijn groot. En dan is het fijn dat er na een periode van tijdelijke ondersteuning door ZZP-ers, nieuwe collega’s bewust voor ons kiezen en mee willen bouwen aan een succesvolle toekomst van onze organisatie. Wij wensen Geert en Simone heel veel succes en werkplezier bij B&A en kijken uit naar de samenwerking.”