070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
02-10-2023

Kick-off dag Civic Amsterdam, JSP West en Madi Diemen succes!

Afgelopen donderdag kwamen alle collega’s van Civic Amsterdam, JSP West en Madi Diemen samen in de Tolhuistuin in Amsterdam. Deze ontspannen, feestelijke dag stond in het teken van verbinding.

Directeur Jennifer de Vaal opende de kick-off dag met een korte frisse toespraak waarin ze de waarde van kennisuitwisseling en samenwerking benadrukte, en de aanwezigen uitnodigde om deze dag de start te laten zijn van een hernieuwde kennismaking, en een frisse start van de onderlinge samenwerking, en verbinding.

Daarna werd de vernieuwde huisstijl van Civic Amsterdam geïntroduceerd. De oude huisstijl is volledig opgefrist met behoud van herkenbare elementen. Alle aanwezigen ontvingen een canvas tas gevuld met spullen in de nieuwe huisstijl, en om het moment te vieren een gebakje met daarop het nieuwe logo.

Daarna was het tijd om samen aan de slag te gaan. Na een ijsbreker spel dat voor veel hilariteit maar ook oprechte nieuwsgierigheid naar elkaar zorgde, hadden teamleiders Caroline de Jong en Erik van de Langkruis een doe-opdracht voorbereid. Elk team moest zichzelf (als team) omschrijven in een schilderij of tekening zonder gebruik te maken van tekst. Alle teams gingen direct enthousiast aan de slag. De resultaten werden door de teams aan elkaar gepresenteerd. En zo bleek dat alle aanwezigen niet alleen enthousiast maar ook zeer creatief waren.

Na een gezamenlijke ontspannen lunch en beweegmoment was het tijd om samen ‘de diepte’ in te gaan. Er zijn mooie inzichten verkregen en plannen gemaakt voor de toekomst van Civic, JSP en Madi. Alle aanwezigen konden tijdens de afsluitende borrel trots en tevreden terugkijken op een mooie dag. B&A kijkt uit naar alles dat Civic Amsterdam, JSP West en Madi-Diemen de komende tijd gaan doen. Dat het mooi en waardevol wordt, weten we al zeker.